INSAK

Insak cover

Pakej UKCG dan INSAK ONLINE: Ujian untuk calon guru KPLSPM dan PISMP (calon KPLI juga sesuai jika tidak mahu membeli pakej lengkap MTeST kerana INSAK adalah kompenan utama). Mengandungi maklumat umum tentang: 

1. INSAK, kandungan INSAK, set-set soalan latih tubi yang mirip peperiksaan. 

2.Skor dan jawapan automatik. Jimat masa… Hanya klik klik…. 

3. Video Ujian Kecergasan dan Panduan

4. Video dan Panduan tatacara temuduga terbaik

5. Tip-Tip temuduga daripada mantan-mantan penemuduga yang berpengalaman dan calon-calon yang telah berjaya

Bukan sekadar tip-tip tentang soalan temuduga INSAK, soalan individu serta soalan kumpulan sahaja. Malah anda juga akan didedahkan dengan pelbagai kriteria pemarkahan lain yang sudah pasti mampu mengurangkan tekanan dan gabraa anda sekaligus meningkatkan keyakinan anda. 

Panduan menghadapi Ujian Kecergasan. 

Panduan Umum Menghadapi Temuduga.

Pakej ini telah di UPGRADE agar sesuai dengan UKCG. Temuduga Kursus Perguruan Lepas SPM ini ada dua kali saringan. Pertama Ujian INSAK dan Kecergasan serta Amali (utk kursus tertentu). Jika berjaya melepasi saringan ini calon akan dipanggil menghadiri sesi kedua iaitu temuduga individu dan kumpulan yang akan diadakan pada hari yang lain pula. PAKEJ ini mengandungi kedua-dua bahagian.

Dapatkan Pakej PANDUAN TEMUDUGA UKCG 

Hanya RM20.00 (Offer : Asal RM40.00)

Beli Sekarang! 


Offer akan tamat bila-bila masa!

 

Beli Sekarang!

 

Produk ini bukan e-book, juga bukan buku… produk ini adalah sistem pembelajaran interaktif secara online. Pelanggan akan diberikan kebenaran untuk akses ke sistem menggunakan username dan password.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Mesej khas daripada Admin…

 

Assalamualaikum….

 

Tahniah kepada lepasan SPM yang terpilih untuk menjalani temuduga sebagai bakal guru pelatih Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (PISMP) di IPGM seluruh Malaysia. Seronok dapat masuk ke IPG kerana pertama dapat elaun, kedua kerja sudah terjamin jadi cikgu ler… Berpuluh ribu calon terpilih setiap tahun tetapi hanya sebilangan yang benar-benar layak dan lulus temuduga sahaja akan ditawarkan ke IPGM.

 

Saudara-saudari yang akan menghadapi temuduga KPLSPM, apakah persediaan anda untuk menghadiri sesi temuduga? Mahukah anda jika didedahkan dengan soalan-soalan yang akan ditanya? Mahukah anda jika diberi tip-tip penting bagaimana hendak menghadiri dan menghadapi temuduga dengan jayanya?

 

Rata-rata calon-calon temuduga yang terpilih semuanya hebat-hebat dari segi akademik dan sudah tentu masing-masing sudah cukup bersedia. Mahukah anda jika dibekalkan dengan beberapa perkara jika anda lakukan anda akan lebih menonjol dan mendapat skor mengatasi calon-calon lain? Antaranya ialah bagaimana anda hendak menjawab soalan INSAK sebanyak 135 soalan yang perlu dijawab dalam masa 30 minit jika anda tidak pernah membuat latihan? Apakah isu-isu yang akan ditanya dalam sesi individu dan sesi berkumpulan? Apakah penampilan terbaik pada hari tersebut? Anda juga akan dibekalkan dengan doa dan amalan untuk buang gemuruh dan lebih tenang. Insya Allah…

 

DAPATKAN PAKEJ LATIHTUBI INSAK DAN TIP TEMUDUGA DENGAN HANYA RM20.00!!! 


Dapatkan sekarang…. KLIK SINI! KLIK SINI!

 

Pakej INSAK online : Mengandungi set-set latihan latihtubi INSAK – Ujian Inventori Sahsiah Keguruan. Soalan yang wajib diduduki dan wajib mendapat skor yang tertinggi untuk skor temuduga calon guru. Soalan-soalan interaktif dan masa diset mengikut standard ujian sebenar :  jawapan dan skor diberi secara automatik. Jimat masa, jika anda beli buku di pasaran anda perlu menyemak sendiri untuk setiap set soalan INSAK yang mengandungi 135 soalan. Di samping itu, anda juga akan didedahkan dengan isu-isu yang akan ditanya, TIP-TIP istimewa untuk skor temuduga dan doa serta amalan untuk menghadiri temuduga.

 

 

 Insak cover

 


 

 

KENAPA ANDA PERLU BELI PAKEJ KAMI?

 

– Skor Automatik

 

– Jawapan disediakan

 

– Jimat masa tak perlu menyemak 

 

– Tip dari pakar

 

– Panduan doa dan amalan sebelum temuduga

– Video Ujian Kecergasan

– Video Temuduga Individu

 

– Sistem mudah

(boleh pakai ipad,, android dsb)

 

 

copyright@e-Panduan.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: